Nevyhnutelnost vášně
Anotace: vášeň a báseň ...a vášeň ...a báseň ...a
v naprostém šílenství vášně
odmítám celý svět
jediným vesmírem
jedinou existencí
musí být vášeň!
čím více žádoucí
a čím více neukojená
tím rozhodnější odmítnutí všeho
tím bolestnější odmítnutí sebe
a čím více o tom píšu
tím více sebe zpět přijímám
něžně, potichu, krůček po krůčku
písmenko za písmenkem
volně a plynule cítím sám sebe
celého, nahého, čistého
a dokořán otevřeného
a vášeň? má opět někoho,
koho může svést
Komentáře (2)
Komentujících (2)