Povídej mi
Anotace: Tahle báseň mě napadla včera, když jsem usínala. Chyběla mi pohádka na dobrou noc, neměl mi kdo povídat..
Povídej mi o sobě,
o duši,
o Tvém hlase, co mi spánek ruší.
Povídej mi o víře,
o štěstí a o prohře.
Pověz mi tajemství,
cos za víčky skryl.
Pověz mi, kým jsi
a kým jsi byl.
Jen mi povídej, nech slova,
ať Tě vedou,
povídej mi,
ať nejsem tak smutnou a bledou.
Komentáře (2)
Komentujících (2)