Jednoduše láska....
Láska je to, co cítíš v bříšku,
láska je důvod, proč nevnímáš knížku.
Láska je důvod, proč se usmíváš,
láska je štěstí, které neskrýváš.
Láska je pocit radosti,
láska je srdce bez hořkosti.
Láska může psát scénáře,
láska je to, čemu rozum nekáže.
Láska je něco, co nejde vzít,
láska je něco, čím chci žít...
Přečteno 439x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, vodnař, CULIKATÁ, Koza, Kars, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)