Přihořívá
Anotace: ...asi láska ...kdo ví ...
Síla a energie vnitřního ohně
mě dokonale spaluje
tvou monumentální vozovou hradbou
polibků.
Uvězněni v tužbách
jen přiléváme oleje.
Ty ve mně, já v tobě
než nás žár lásky oslepí.
Pohltit sami sebe
je i není
pokušení, prokletí.
Svítá.
Tichý šum irského deště
voda klokotající v stříbrných linkách
z kýčovitě zeleného kopce
nechává tě spát, ještě…
V krbu doutná
to, co včera neshořelo.
Lehké fouknutí jiskru vzkřísí
a pohyb boků otevírá bránu
jiných světů.
Zas a znova.
Přihořívá.
Přečteno 441x
Tipy 55
Poslední tipující: strawbery, jita.1965, Bíša, Churry, zelená víla, Jiparo, Verena, isisleo, Juraj Hrom, j.c., ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)