Světlo uprostřed tmy
Anotace: v cizím městě tak trošku na pospas sama sobě.Okna tvojí kanceláře a pár vět co zabolí
Sbírka:
Koloběh lásky
Dívám se do oken
tvých tmavě modrých snů.
V té mlze pocitů
počítám kolikrát si štěstí přeješ
a kolikrát ho máš.
Kolikrát toužíš
a kolikrát nedostáváš
LÁSKU
Zázrak je jako kousek nebe,
jak to otevřené okno uprostřed paneláku.
V němž jediném se svítí.
A ikdyž bloudím.
Protože map a cest je příliš.
Ikdyž se ztrácím a hledám cestu zpět.
Pak prosím tvé světlo.
Ten přístav mojí naděje...
ať i ve tmě svítí
a ať ho moře neveme.
Přečteno 362x
Tipy 6
Poslední tipující: Kávový Poutník, efeeez, PPetrushka, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)