Nejsme si souzení
Anotace: Láska je krutej cit, zrada bolí a odpuštění ještě víc:(
Zítra naposled, dám ti pusu, tu poslední,
nebylo by fér neříct ti, jak mám tě ráda.
Oba víme, že však, nejsme si souzení,
vždyť víš, že často obracíme k sobě záda.
Budu na tebe vzpomínat to chci ti říct,
my máme každý své místo jinde,
dříve cítili jsme k sobě víc,
víš sám, že ta pravá teprv příjde.
Už vím jak v životě to chodí,
ale tobě jsem už dávno odpustila
tak nech svý srdce otevřený,
ať jiná láska se v něm zrodí..
Přečteno 432x
Tipy 5
Poslední tipující: Václav Sluka, Mraveneček, Isquieasuus, Kars, Veru
Komentáře (2)
Komentujících (2)