KDYŽ MILUJE
když miluje
ostří hrany krájí zahrady rajské
vzněcujíc hranice vršené moranou
krví není nic než vodopád
srážený Nebem na Zemi
co v potocích se vsakuje do žil
rozbřesk žhnoucí tváře
neskládá zbytečnou poklonu
...
když nenávidí
Komentáře (2)
Komentujících (2)