KOVOVÝ ODLESK......!!!
Anotace: láska která odchází se západem slunce, aby se při dalším svítání mohla vrátit ještě mocnější.....
Sbírka:
TAK
Zas je tu okamžik západu,
slunce si svoji tvář kryje,
jsem otrokem nápadu,
ty královna fantazie...
Jsem vězeň,co nemá dech,
blázen pošetilý,
nevolník těch všech,
jenž láskou se provinili.....
Běžím ti naproti,
vím,že tě ztratím,
jsem západ slunce,
tak vydrž!!!..ráno se vrátím...
Přečteno 637x
Tipy 30
Poslední tipující: gallatea, PIPSQUEAK, Gabrielle, jitka.svobodova, Pramáti, Nussichoco, Koza, JED, Juraj Hrom, mexx, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)