Skřivanův zpěv
Ptal jsem se já ptáčka,
když večer sletěl z nebe,
odpočinout křídlům,
vidět lásko tebe.
Dal jsem mu já vodu,
když žíznivě se díval,
zazpívej mi odu,
tu co jsem rád míval.
Pověz, proč já nemůžu,
vzletět k nebi taky,
proč já vidět nemůžu,
pole, lesy, máky...
Méte také křídla,
on mi odpověděl,
máte je v srdci sídla,
vzletíš jako anděl...
Však v srdci máš jen jedno,
tvá láska má to druhé,
vzletíte jen spolu,
nespadnete dolů...
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Christian Hán
Komentáře (0)