Tak ...
Tak jako na nebi hvězdička,
září tu hlas Tvého srdíčka,
tak jako na louce kvítí,
Tvé oči nádherně svítí.
Tak jak rychle utíká století,
tak rychle chci být v Tvém objetí,
tak jak déšť padá k zemi,
dát Ti chci svůj úsměv němý.
Tak jako sladké cukrový,
chtěl bych Tvůj polibek medový,
tak moc už nechci jen snít,
s Tebou chci navěky být.
Přečteno 494x
Tipy 2
Poslední tipující: Kačennka
Komentáře (1)
Komentujících (1)