Navzájem
Že spánek nadobro uletěl
Ti nevyčítám,
do noci hledím,
podoby Tvé sčítám
po paměti.
Zůstanou se mnou,
ty neuletí.
Ztichlá,
v neklidu vlastním
klidný dech
Tvůj hlídám.
Ty ruce mé
teď držíš v dlaních
a zdá se,
že i ve spánku,
střežíš mě, i mé usínání ...
Miluji Tě, můj červánku!
Přečteno 571x
Tipy 40
Poslední tipující: Bíša, střelkyně1, kroužek, poustevník Jirka, vodnař, Milásek, zelená víla, Kapka, labuť, Štěpina G, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)