Často
Často, když už usínám,
nevnímám,
vzpomínám,
utíkám, dobře vím kam.
Často, když se probouzím,
přemýšlím,
nekřičím,
jsem stále duchem s ním.
Často, když se podíváš,
odmlouváš,
utíkáš,
před tím, na co vzpomínáš.
Vždycky, když se potkáme,
uhýbáme,
couváme,
na co vlastně čekáme?
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Miroslav Možný, malá slečna
Komentáře (0)