V protisměru
Jsem tam
kde ty byl jsi včera.
a toužím jíti dál
V parku posekali růže,
když rudou tuží jsi mi psal
,, Těžké je milovat, když sám sebe tážeš se PROČ. ,,
Horké slzy a bolest srdce.
Toho svalu jehož činnost zamkneš třemi klíči na pět západů a hlavně v protisměru.
...v protisměru
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Kávový Poutník, Anastacia-Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)