Pro tebe..
Anotace: Co na tobě miluji..
Tvá přivřená víčka,když se na mě usmíváš,
To jak se cítím když vedle mě usínáš..
Tvůj dotek když mě pohladíš,
Tvá slova,že mě nezradíš,
Tvé ruce co mě do náruče berou,
Tvé plány,že budu Tvou ženou.
To vše a ještě víc..
Přečteno 704x
Tipy 4
Poslední tipující: BArBArKO, Mbonita, jaulina
Komentáře (0)