Na koštěti tu jedna v mraze lítala,
druhá zas naháče v dešti chytala ...
Než tyhle dvě sestřičky uhlídat
je lepší panáka si v klidu dát :-)
23.11.2005 18:12:00 | Mourek
Ale mě se nechce ve stáří brečet.
Chci se smát pořád:))
Hezký to máš:))
23.11.2005 14:59:00 | Totenkopf
Slibotechna pravíš, sourozenkyně má drahá?
Vzhledem k tomu, že Vánoce jsou za dveřmi,
počkej si... inspirace už je nastřádaná...
a dobře vím, že potěší... ;o)))
23.11.2005 14:35:00 | Cecilka
Náhodou ve vichřici se bulit nedá,
tady si někdo zahrává... ;o)
To asi budu víc než smělá... ;o)
A básenka? Prostě paráda!!!
23.11.2005 12:40:00 | Cecilka
Ty mi dáváš...;o),vždyť víš,že hned bulím jako Cecilka.
Ale tentokrát se směju,bláznivá vichřice ;o))Díky.
23.11.2005 11:40:00 | Jackyl