lasko jen pro tebe
Anotace: jen pro jednoho človíčka komentovat mužou všichni :D
Každý den muže být konečnou chvílí v tomhle životě
každou vteřinu muže ukončit jediný čin
nevím kdy nadejde konečný soud
V té posledni minutě chci ti říct miluji tě
Až nadejde chvíle mého konce
mé přání je vzít tvou ruku do dlaní
a slyšet tvuj hlas horoucí
ten ton co vryl se mi do paměti
slyšet od něj slovo poslední
Až mě ve své náruči smrt bude odnášet od tebe
až zazvoní poslední zvon
přeju si myslet jen na tebe
svuj život jsem žila jen pro tebe
Přečteno 962x
Tipy 11
Poslední tipující: Maryje..., susana načeva, 4LJFilip, Labanda, poetická ilona, Kelyn, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)