Mořeplavec
Anotace: To když přepadne večer básníka představa..stává se mořeplavcem v moři tvých smutků..
Sbírka:
My favorite
Jsem mořeplavec
na moři tvých smutků
snad z tvých slz plněném.
Na bárce tvořené
upřímnými sliby
s krásou chryzantém.
Na protější břeh
dosáhnout bych chtěl
uvíz jsem v mělčině,
však.Bohužel.
Zahoď ten věnec
co z pampelišek
splétáš!
Toužíš.
Však po čem.
Marně se ptáš.
Zaplakej prosím
pro mě ať zvýšením
hladiny.
Bárku svou odrazím
za tebou z mělčiny.
A tak pláčeš
usedavě,jak
i já plakal.
Dotknu se tě,
pak pochopíš.
I já chápal.
Jsem mořeplavec
na moři tvých smutků,
který v tvém srdci zakotvil.
Pro tebe celou
bych bez váhání zemřel.
Raději však,pro tebe bych žil.
autor:Petr Z
Komentáře (2)
Komentujících (2)