Pátrání
Anotace: První s věnováním...
V knotu svíčky hledám krásu,
marně poslouchám dětský smích.
Probádám kvůli lásky hlasu
i tančící vločky v závějích.
Vidím pole plné zlatých klasů,
čistý vzrušující hřích.
Však mou kouzelnou zářící spásu
najdu pouze v očích tvých.
Přečteno 514x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Elisha, efeeez, hašlerka, bellacomp, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)