V rokli
Anotace: Láska mě zachránila...Láska vítězná
Ocitl jsem se před hlubokou roklí,
přes tu rokli úzká lávka,
uzoučká a vratká
a dole tam běhali vlci vzteklí...
Já jsem přes ní šel a bál jsem se bál,
a asi uprostřed té lávky,
jsem oslepen byl v nekonečnu chvil,
jen slyšel krkavce, jak se mi smál.
Lásko, lásko, volal jsem až padalo kamení,
zachraň mne bohyně Afrodité,
bojím se, smrti hrozím se!
A ucítil jsem ruku, vůni, strach už není...
Děkuji bohyně,
ˇo lásky a slasti
... že jsi mne vyvedla
vyvedla z propasti!
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
Komentáře (0)