Zatímco jsou Tvé rty červené

Zatímco jsou Tvé rty červené

Anotace: Inspirováno písničkou od Nightwish - While your lips are still red

Líbej, dokud slyšíš slůvka něžná,
pro rty rudé je zatím chvíle spěšná.
Ticho bortí zamilované myšlenky
obdivující knoflík rozeplé halenky.

Květina ve váze bez dotyku hříšného
sleduje přicházejícího milence mladého.
Černé vlasy tancují valčík s větrem
hrajíc tajnou mariáš se světlem.

První noc – okamžik zvláštní,
v náruči usínají ti dva šťastní.
Líbej, dokud jsou Tvé rty červené,
na otázky odvětí jinak věty mlčené.

Housle potulného muzikanta hrají,
hříchy mládí úspěšně v sobě tají.
Zatímco jsou Tvé rty červené,
vyslovuji ony věty kouzelné…
Autor Wyrda, 30.10.2009
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí