Bolí mě strach
Anotace: zbav mě ho prosím
Černý šátek
co jsi mi ušila k vánocům
pohlaď mě s ním
jmenuje se strach
dívám se vstříc Tvým klenotům
do Tvých krásných očí
nazývám se vrah.
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)