Nápoj lásky
Anotace: ...možná jsem už na to přišla:)
Trochu slunce na vinice
aby ti zčervenaly líce,
milý úsměv na tváři
co tvou duši prozáří.
Trochu lesku v mojích očích,
už se s tebou všechno točí.
Malou špetku odvážnosti,
odhazuješ svoje cnosti.
Než se slunce rozsvítí
budeš lapen do sítí
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: JaLa, kleopatra.sedma, W.O.K.O.
Komentáře (1)
Komentujících (1)