Na slunci
Anotace: ... se sluncem...
. . .
Kráčíme spolu na slunci
A já věřím
Věřím v tvé vedení
Naše cesta nemá konce
Ve zlatavém závěsu
proudí naše slova
a štěstí
Tak třpytivě září
tvůj úsměv
Celý svítíš
Dej mi trošku napít
Jen doušek tvého světla
Kapičku na kůži
a kapičku na srdci
Odneseme spolu
měsíc strachu
Rozsvítíme vesmír...
. . .
Přečteno 560x
Tipy 16
Poslední tipující: Akrij8, Okřídlená Lištička, Maro Deives, Hesiona-Essylt, Mbonita, Prokešová, Psavec, harmony, Jiparo, Simísek
Komentáře (4)
Komentujících (4)