Pro tebe
Anotace: Tohle vzniklo ve, když se nudím. Nic moc, ale aspon se nějak zabavím..
Je to hřích? Doufám, že ne,
když myslím jenom na tebe.
Tys mě tvou krásou učarovala
a vášní svou tak upalovala,
každý tvůj pohled mi do očí,
mne vždy zcela vytočí.
Tvůj polibek na mé rty
je jako světlo z temnoty,
jen díky tobě chci nadále být
a s tebou po boku do smrti žít.
Přečteno 729x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
Komentáře (1)
Komentujících (1)