Je to láska?
Anotace: Další zamilovaná báseň ...
Ovládat své chtíče přestávám,
když vedle tebe postávám.
Chtěl bych tě líbat jen,
s tímto bojuju celý den.
Hladit a laskat tě celou,
říct ti: Staň se mou ženou."
Avšak chtíč je potlačen strachem,
zda naše láska neskončí krachem.
Přečteno 538x
Tipy 9
Poslední tipující: Nykita, ilona, susana načeva, Psavec, Le ver luisant, Vlk v rouše, Lady Elleana
Komentáře (0)