Anotace: Dnes je mi dobře, neptej se čím to je, stejně bych možná Ti neřekla nic, máme své vlastní názory - postoje a dál není už vlastně co na to říct.
Mně se v té poslední sloce nějak vůbec nehodí "však", když následuje za záporem, nějak se mi to popírá.
25.11.2005 17:43:00 | michala
Žít pro to co je a ne co není...povedený,hezký..
zapomínání bolí...
25.11.2005 08:26:00 | Tomáš Stuchlík
Je z toho cítit jistý optimismus a odhodlání. Otázkou ovšem zůstává, na co se dá a na co nedá zapomenout. Je to hezké.
23.11.2005 17:33:00 | Blazius