Bilancování
Naivně a líbezně
o princi a princezně
o pohádkách vysněných
ale ženách skutečných
o lásce upřímné
co věčně trápí mě
o vzletech a pádech
o mrazení v zádech
o krásách nebeských
i časech nehezkých
o citech zhrzených
iluzích ztracených
o dnech samoty
pocitech prázdnoty
o ranních depresích
a smutných příbězích
nebo jen o životě
na noze tlačící botě
o vítězstvích, porážkách
nástrahách, překážkách
bez legrace
mizí inspirace
adios písmena
život je změna
Přečteno 399x
Tipy 17
Poslední tipující: lonelymaiden, Mraveneček, bellacomp, Lioness, Duhová, Psavec, hašlerka, Nút, harmony, Sidonie89, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)