Souznění hvězd a mraků
Anotace: přesvědčí mě někdo o opaku?
Mraky se v noci potají
s hvězdami v nebi líbají,
pod rouškou nekonečné tmy,
splétají roztoužené rty.
Jedna se mraku z objetí vysmekla,
její svit proniká až k čertům do pekla,
to proto, že má teď myšlenky černé,
hřešila s mrakem v proudu stejnosměrném.
Neboj se lásky, hvězdičko,
bouřlivák jenom maličko
vypustil svoji sílu energie,
než se Tvá záře v jeho náruč skryje.
Přečteno 391x
Tipy 29
Poslední tipující: Holis, Sýkorka07, labuť, enigman, Štěpina G, Lota, Květka Š., Psavec, umělec2, s.e.n, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)