Černé rty
Anotace: .................
Černé oči
černé kouzlo
v mém srdci
zapomnění na dávnou lásku
po letech setkání
s Tebou
pojď
zlomíme prokletí
jak rudou růži
vzpomeneme si
na dávnou lásku
ať nás žádná postel neudrží
oheň plane jasným plamenem
ve stínech
Tvé vlasy
temné jsou
polib mě
v tuhle chvíli
naplno
do dna
pijeme rudé víno
černé rty
polibky
temperamentní dívky
z Hispánie
po Tvých prsou
krev nepřátel stéká
má bojovnice
ve válce
kde lidskost neexistuje
býčí zápasy
rudé prapory
na starých budovách
město se probouzí
oheň vášně z nás se vytrácí
ráno je mlhavé
žluté stromy
věští
podzim přichází
v pokoji nacházím dopis
na zem cinkne
Tvůj amulet
budu ho mít stále u sebe
a ty se ztrácíš v mlze.
Přečteno 652x
Tipy 82
Poslední tipující: Lexisa, Tichá Šárka, Gabrielle, Zasr. romantik, FadedLightBluePink, mavi, .K.r.i.s.t.y., Neldor, Fenceless, Noc17, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)