Naše White Sands
Anotace: ...obrázek...inspirace krajinou...a taky dnešní pocit
Sbírka:
Jen si tak básnit
Je noc a
nad bledou krajinou
sádrovcové pouště
poletuje
bílý motýl
Vznáší se
nad vlnícími se
dunami
které se třesou
chladem
A křídla tvých dlaní
se mne
dotýkají
a nezanechávají
jedinou stopu paměti
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)