Vůně bezmoci
Anotace: hajzle hajzle hajzle zabiju tě!! Všechny svoje lásky nabodnu na kůl!
lamači srdcí umírají
touhou po tvým obličeji
ale to v zásadě nemůžeš tušit
prohlížím si konečky svých prstů
čtu si z dlaní obkrouhlý otazníky
a někde na konci
mě vypouští zelený světlo
směrem k minulosti
životy prožité pro zapamatování
TÉ věty
životy nevyslovitelné
Kolik smrtí?
zase brečím
nad naším nedělním obědem
CESTY?
krvavé stýskání po odpuštění
odcházíš
a už slyšíš
výčitky svých myšlenek
/nebije mi srdce
to jenom prasečí dužina
se z útrob zase ozývá/
a ZNOVA
/chce mi roztrhnout plíce naditý
přáníčkama za skleněnou výlohou/
zubatá ženská
s rudou rtěnkou na ocase
a zase
a ZNOVA
ozývá se bušení
méněcených molekul
lži naskládaný v tvým pokoji
a ty čím dál víc...
"kdy se ustrneš?
kdy mi roztřesenou rukou
konečně rozlomíš lebku?"
smím se vůbec ptát?
tak smím...?!
Přečteno 374x
Tipy 12
Poslední tipující: Prokešová, Psavec, enigman, jaňa, Elisha, 6thSun, Aurelius, Manstein
Komentáře (7)
Komentujících (3)