Čím je ti láska
Anotace: pro jednou ji vynechám
Láska je pro tebe jen slovem z pěti písmen,
nikdy pro tebe neznamenala víc,
rozešel ses se mnou smskovým písmem,
do jiné náruče vyšel jsi vstříc.
Mám psát, že tě stále miluji nebo už tě nenávidím,
ještě před pár dny jsi byl mým vším,
za svou lásku k tobě se teď stydím,
když nalítla jsem tvým nikdy nekončícím lžím.
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)