Bohatství
Anotace: chybí jméno, protože tohle je už minulost
Kolik bohatství nabízí láska,
když do svých bereš jeho dlaně,
je to vždy na jednoho člověka sázka,
nemůžeš předvídat co se stane.
Je tolik cestiček po kterých se můžeš láskou nechat vést
na mojí vysněné stojíš ....... ty,
nejspíš tě budu muset svést,
jinak nikdy neochutnám tvoje rty.
Přečteno 463x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)