Tatatátátata
Tatatátátata
Bereš všechno
nedáváš nic
a přesto jsi to jediné co mám
v téhle pustině.
Sázím vše!
A co mohu vyhrát?
Nejisté polibky,
/vrtakavá objetí/
letmá pohlazení.
A když prohraju...
holá poušť
/krvavé rány/
uplakané oči.
Takže?Ano, miluju tě.
Přečteno 408x
Tipy 12
Poslední tipující: Woski, Isquieasuus, Dračičák, ona, Bíša, enigman, drsnosrstej kokršpaněl, Linzerka, Elisha
Komentáře (5)
Komentujících (5)