jen tak
Procházíš temnou nocí,
v nohách tíž tonoucí.
směnit pocity s kolemjoucím
vítězství nemohoucím
nemůžeš plakat, slzy
mění se v duše obvazy.
Nepláčeš, neskáčeš
smutek z rány bolí
Nepláčeš, neskáčeš
srdce trpce truchlí.
Boj skončil, vítěze není
smutek tělo tvé plení.
Tvář tváří zůstane
z fotky žádná neuhne.
Oči vlhké, však slz není
Klíč v zámku nehybně,
nevrátí se nepochybně.
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., Le ver luisant, sestra-konec, Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)