Anotace: ... a protože dobrých zpráv je čím dál tím míň, je třeba horším zprávám dávat úsměvná hesla .. (MUDr. Horák, S tebou mě baví svět)
Úsměv je světlo, jež se ukáže v okně obličeje a naznačí, že srdce je doma....ST!
01.11.2009 17:27:00 | hašlerka
Úsměv je symptomem dobré nálady a pohody, což jsou léky ze všech nejúčinnější! ST :-))
01.11.2009 09:57:00 | poustevník Jirka
pěkný úsměv ST.
01.11.2009 09:37:00 | Acham
Vidíš, a já se chechtám, i když dostanu kopačky. Moc to sice nepomáhá, ale zase se často zasměju. :-))
01.11.2009 09:02:00 | Zasr. romantik