Nádherná báseň, SuperTip s omluvou, že dodatečně komentuji, nějak nestíhám.
10.11.2009 07:40:00 | Kapka
Maluješ krásná slovíčka
na plátno vášně.
Schováš si chtění pod víčka
myslíš to vážně.
Krásné.
ST.
01.11.2009 20:07:00 | Paulín
Kdybych flétnou byla
v máji pro poslech,
tebou oživila,
blízko úst mě nech...
Kdybych flétnou byla
v máji proposlech.
Symfonická báseň!
01.11.2009 18:02:00 | hašlerka
maluj si dál tu svojí báseň neklidnou..
kdo nemaluje není jistě zcela živí..
obrázky, vášně..touhy ožijou
kdo nemaluje ten jen smutně civí .o)
01.11.2009 09:44:00 | Bean