Ušij si nás
Anotace: další relativně pozitivně laděná.. sem překvapený že dokážu psát nedepresivně a sem za to rád! :) samozřejmě z lásky Tobě..
Motýlci Ti lítají po tváři
úsměv Tvůj se houpe s nimi
hedvábí na Tvých rtech pohladím
a naše smutky jsou lehčími.
Lehčími pro můj smutný život
který Tě lehtá po dlaních
černá nit pro Tvůj bílý pohled
touží po letech po tkaní.
TAK šij a pleť!
šálu z nás černobílou
budem My prosím teď
jsi a snad i budeš
mou vílou.
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Mbonita, Psavec, hašlerka, Květka Š., carodejka
Komentáře (4)
Komentujících (4)