Anotace: Co vám stačí od osoby,kterou máte rádi? Jenom pohled nebo chcete víc?
Někdy opravdu stačí jen ten pohled, zajiskří to a pak...vše jde jako po másle, jako ve tvé hezké básni.
27.03.2010 22:08:00 | carodejka
Úsměv je krásný, potěší, povzbudí, ale nestačí. Po usmání chceme více, chceme slova, činy, okamžiky...
24.03.2010 18:45:00 | dandelion-meadow