Květina

Květina

Anotace: i já miluju květiny

Nevšedně něžná růžová orchidej
Je dárek pro ni za nevšední den
Nesmělost, váhání, vteřiny nesčítej
Vybral sis jedinou ze všech těch jmen

Nádherně růžová jak její ústa jsou
Ústa, co polibky zastaví čas
Těšíš se na nové, rty její Tě k sobě zvou
Daruj jim orchidej, daruj ji včas

Rozkvetla z poupěte pro něžný cit
Dnes právě s Tebou je tady a teď
Bude tu orchidej navěky ctít
No tak už nečekej, je Tvá, tak leť

Jsi jejím tajemstvím, jsi jejím snem
Když jsi s ní, chceš ji mít nocí i dnem
Jsi šťastný, protože nesčítáš vteřiny,
Jsi šťastný, protože máš komu darovat květiny
Autor Koza, 01.11.2009
Přečteno 363x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BArBArKO, Holis, hanele m., Pevya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neznám ženu, která by nemilovala květiny! (Byť je třeba pylová alergička! ;-)

01.07.2010 09:59:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí