Stopy v písku

Stopy v písku

Anotace: Kvuli lásce se umírá

Sevřenými oči pozoruji nebe
Kde andělé bez křídel létají
Vidím tam i mě,i tebe
Když dech se zlehka zatají

Prominout to každý umí
Odpustí však málo kdo
Pak zjistí že si nerozumí
Že tak to být nemohlo

Ruka v ruce,slzy v oku
Pár panáků na kuráž
Do kapes pár zlatejch broků
Připraven vto že to vzdáš

Poslední krok,stopa v písku
Ustoupit či podlehnout
V patě trn a v srdci třísku
Lásce plamen zažehnout

Už dohasíná lásky plamen
V očích už jen smrt je znát
Teď je s tebou navždy amen
Už se není čeho bát...............
Autor Camillee, 01.11.2009
Přečteno 448x
Tipy 4
Poslední tipující: efie, Giginka, Danik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc hezké čtení, ráda zase zajdu...ST

19.02.2011 08:41:00 | Sladkalu

líbí

četla jsem Kam jenom začátek, ale stejně se mi to moc líbí.. x) nějak sem nestíhala to dočíst.. ale až budu mít čas, přečtu si všechny.. xD

13.04.2010 21:33:00 | lOnely.DemOn

líbí

moc hezké :)

06.11.2009 12:05:00 | efie

líbí

Mocinko pěkné =)

01.11.2009 19:08:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel