Někdy, někde
Někdy
až život mě připraví
a na ulici puberťáci pozdraví
až bude mi hůř po těle
s dalšími vráskami na čele
Někde
na známém či neznámém místě
za tónů melodické písně
střetnou se naše pohledy
a šíp mi zase srdcem proletí
Čekám na příchod chvíle
kdy podlehnu nové víle
srdce zatím nemá tušení
vydává jen prázdné bušení
Osude veď me k ní
mé lásce životní
napjatý z čekání
vyhlížím setkání
někdy
někde
...
Přečteno 411x
Tipy 16
Poslední tipující: Mraveneček, losscar, UCET KE ZRUSENI, Sidonie89, al-pacino, Psavec, bellacomp, WAYWARD, Lioness, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)