Věta
Pro tebe Samíčku.
Skládám ti básničku.
Píšu ti řádky.
Nesnesu hádky.
Hloupě pochopená věta.
Vnikla do našeho světa.
Nechci ti ublížit.
Ani sebe ponížit.
Teď zpátky honem k vtipům našim.
Zas se ztebe celá splašim.
Přečteno 448x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, BArBArKO, losscar
Komentáře (1)
Komentujících (1)