Anotace: ....vyznání pro kámen
Snad pomůže ten černý káman,
zmírnit křeče - bolesti,
myšlenky ať nemáš špatné,
co svedly by tě na scestí.
Ať dodá tobě energii,
zmírní vnitřní napětí,
přinese ti uvolnění,
vždyť není všechno ztracený.
Ahojky Bobi
04.11.2009 06:18:00 | bobi bobie
kamenům šeptáš své vyznání?
zkus živého chlapa,zašeptej mu to pod strání...
02.11.2009 09:10:00 | nejsembásník