Nazev..I don´t know..
Anotace: ..já tu lásku fakt neuhánim..ale nebranila bych se 8-)
Struny mého mládí..
..rozeznívají se..
Nechci víc slyšet slova jenž tak pálí..
..co vrývají se do srdce..
Zahraj mi..
..jen to co mě pohladí..
Zpívej mi..
..i falešně..to nevadí..
Chci poslouchat..
..hýčkat tenhle okamžik..
Chtěla bych zas milovat..
..však vidím velký otazník..
Neříkej kdy..
..vím,že se to dostaví..
Obejme mě..
..až to srdce poručí..
Splyne ve mě...
..v náručí..
Komentáře (6)
Komentujících (6)