podzimní noc
Má motýlí křídla touží uletět
schoulit se v mrtvých lístcích stromů
lehce jako ony padat dolů
a snít
Bože jen být
a nechtít,
nečekat,
nebolet....
být a vdechovat
vůni mlčenlivých stromů
a padat níž
lehce se propadat
a nořit své prsty
do bříšek snů
a věřit,
dýchat a nikdy neutichat
milovat!
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: WhiteSkull, susana načeva, René Vulkán, Pevya, al-pacino, modrá...
Komentáře (3)
Komentujících (3)