Neznám
Anotace: ... no slov prostě si mě dostala - už věřím že stačí pohled....
Sbírka:
Míša T.
neznám tě ale přesto se mi líbíš
neznám tě ale stejně mi furt chybíš
neznám tě ale tvůj pohled mi říká
že neznám tě ale nejsi ta co vzlyká
neznám tě ale pohled tvůj mě uhrane
neznám tě ale tvá krása mě dostane
neznám tě ale takhle ti tu básním
doufám že se vzbudím a zjistím že nesním
Přečteno 575x
Tipy 5
Poslední tipující: Anura, Mraveneček, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)