Podej mi ruku
Napřáhni ruku a zatni ji v pěst
neukaž svému pluku
jaké to je mít v sobě ukrytý běs
Napřáhni ruku a podej mi dlaň
a já ti podám svou
toť je moje daň
Přečteno 504x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, malý lachtánek
Komentáře (1)
Komentujících (1)