Chybí mi víra
Anotace: 1.11.09 hledala jsem jistotu...
Bez Tebe přestávám věřit v lásku.
Naděje pomalu pozbývám,
že mne snad udrží nad hladinou.
Pod víčky slzy zas ukrývám.
Chybí mi jistota náruče Tvé.
Co může mi jen málokdo dát,
odmítla bych vše pro naději,
že po Tvém boku budu smět stát,
až najdu víru v Tebe, snad v nás.
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlk v rouše, Larey, enigman, Psavec, Markéta Hl., v.hercik, Květka Š.
Komentáře (0)