Doznívá
.
Má vůle je silná,
dokážu věřit,
čemu chci.
Navzdory okolnostem
pravdu přehlížím,
v laskavých tónech
vidím tvoji tvář.
Už tvoji cestu nezkřížím,
jasné je jako svatozář,
že není kolem tvojí hlavy.
A víno tvá krev.
Za tvými slovy
ne zrna, jen plev.
I to jsem neviděla.
A srdce tvé, že zebe.
Prozaický svět.
Je mi to líto
Líto je mi sebe.
Už neměla bych
se ohlížet.
.
Přečteno 446x
Tipy 9
Poslední tipující: efie, bobi bobie, Zefi, Psavec, enigman, labuť, Štěpina G
Komentáře (2)
Komentujících (2)